avagy elet es tanulsagok harom autival (ha a macskat nem szamitjuk)

Csaladunk es az autizmus spektrum

Csaladunk es az autizmus spektrum

A pisilurkok avagy suck it "elment a vecere el belepisilt" varazsmese

2018. március 09. - hollandrémület

A pisilurkok a varazskapun tul laknak, Pisilurkoorszagban. Amikor valaki belepisil a Wc-be, a pisi a csatornarendszeren keresztul a varazskapuhoz erkezik, ahol a kapu atvaltoztatja. A pisilurkok a varazskapu tuloldalan varjak ,hogy milyen ajandekot kapnak es nagyon szurkolnak ,hogy valami szep vagy hasznos legyen.

-Jo lenne egy traktor az aratashoz... meg persze egy csur, ahova a szenat tehetjuk, -mondogattak a Pisilurkok egymasnak.

Somanak mar nagyon kellett pisilnie es leult a WC-re.

Amikor egy kisifu a WC-re ul, a futyijeben levo Stoptablas Pisilurko jelzest ad a varazskapunak. A kapu szinesen vilagitani kezd, innen tudja a tobbi Pisilurko, hogy valami keszuloban van. Korbeulnek a kapu korul, es szurkolnak.

-Hajra, csinalj nekuk egy traktort legyszives, azzal be tudnank hordani a learatott szenat. Meg persze egy csur is jo lenne. Dontsd el te, hogy melyiket adod nekunk!

A kisfiu elszantan ul a wc-n, nagyon szeretne segiteni a Pisilurkoknak, de ahhoz a Stoptablasnak, aki most megallitja a pisit, arrebb kellene mennie es szabadutat adni. Ez nem olyan konnyu dolog.

A Pisilurkok itt a segitsegere sietnek.

-Stoptablas, engedd a pisit! Pisi, gyere! Hadd kapjunk valami szep ajandekot!  -utasitjak a Stoptablas Pisilurkot.

A Stoptablas ekkor szepen engedelmesen felreall az utbol es a kisfiu beleisil a WC-be. Miutan ez megvan, lehuzas kozben meg utana kiabalja:

-Legyen Traktor!

Majd a mamajahoz fordul:

-Anya, te is pisilj, mert kell meg nekik egy csur is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hollandremulet.blog.hu/api/trackback/id/tr2313726448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása